Sistemas de governança basats en el Blockchain (DAOS y similars)

Sistemas de governança basats en el Blockchain (DAOS y similars)

Podeu trobar un bon article sobre els DAO i el vídeo de l’esdeveniment aquí:

http://startupmanagement.org/2016/11/26/daos-automating-governance-or-operations


Estem encantats d’anunciar la nostra propera trobada, on tindrem 4 presentacions sobre el tema dels models de gobernança al Blockchain seguit d’un debat obert entre els ponents i el públic.

La tecnologia Blockchain permet nous models d’organització i finançament de projectes. Amb el blockchain pot ser que siguem testimonis de canvis fonamentals en com es construeixen i executen les empreses del futur.

Com sempre tenim més preguntes que respostes en aquesta matèria. Volem demanar als nostres ponents i el debat sobre qüestions com:

Quins problemes els models basats en el Blockchain tracten de resoldre? La descentralització és una solució en si mateixa? Com la Blockchain ens afectarà com a societat? Quin paper tindran els governs, empreses i organitzacions no governamentals en una economia basada en Blockchains? Què és una DAO?

Quins són els grups d’interès i quines són les seves funcions en una DAO? Quins grups de pressió hi ha? Quins són els riscos? De quina manera la governabilitat descentralitzada s’ajusta a les lleis de les diferents jurisdiccions?  Quin és el marc legal tenim per a aquest tipus de projectes?

19:15
Obertura de portes (si us plau vingueu d’hora per aconseguir un seient, començarem a l’hora)

19:30
Benvinguda a FabLab i introducció per Tomas Diez

Benvinguda a la Comunitat Bitcoin Barcelona i la introducció de les Organitzacions Autònomes Descentralitzades per Carlos Barbero

19.45
William MougayarSuccess Factors in Decentralized Organizational Models

Fernando Gutierrez – DASH DAO www.dash.org

Dash Governance System – Analysis and Suggestions for Improvement 

Manfred Karrer – Bitsquare DAO www.bitsquare.io

Adam VaziriBlockchain governance: Legal perspective.

20.45
Debat entre els 4 ponents, moderat per Carlos Barbero

22.00
Cerveses, més discussions i networking al bar “El primer cafè”.William Mougayar
– Inversor i expert en Blockchain establert a Toronto, William Mougayar és l’autor del best-seller The Business Blockchain (Wiley, 2016).

Adam Vaziri – Fundador de Diacle,  una “finreg” sobre assesorament legal establerta a Londres i   Hong Kong, i  membre de la UK Digital Currency Association.

Fernando Gutierrez – Fernando és un advocat i emprenedor. Ell és part de l’equip central del projecte DASH.

Manfred Karrer – Manfred és el fundador i desenvolupador principal de Bitsquare i membre de la Comunitat Bitcoin de Barcelona

Aquest esdeveniment el presenta presentat per Carlos Barbero, fundador de BTC-Guardian i de l’espai de coworking Coloured Seeds Coworking Space. Membre de la Comunitat de Bitcoin de Barcelona


Idioma (ponencies i debat): English
Com sempre, l’entrada és gratuïta sempre que hagi confirmat la seva assistència.

25 de Novembre – Fab Lab Barcelona – c/Pujades, 102 – 19.15h

Blockchain backed governance systems (DAOs et al.)

Friday, Nov 25, 2016, 7:15 PM

Fab Lab
Carrer de Pujades, 102 Barcelona, ES

110 bitcoiners Went

We are happy to announce our next meetup, with 4 presentations covering the topic of Blockchain Governance Models and a following panel discussion.Blockchain technology enables new exciting forms of organisation and funding models for projects. We might be witness of fundamental changes how to build and run enterprises of the future.As always we …

Check out this Meetup →