7 d'octubre, trobada BITCOIN a la FABRICA MORITZ

7 d’octubre, trobada BITCOIN a la FABRICA MORITZ

Estem encantats de convidar-te a nostre proper meetup, que se celebrarà dimecres que ve, 7 d’octubre de 2015. L’espai per la trobada ens el proporciona en aquesta ocasió La Fàbrica Moritz.

Programa:

16h – En Jorge ens parlarà sobre “L’ampliació de Bitcoin amb les Cadenes laterals”
17: 30h – Moran introduirà Colu i les “Monedes de colors”

Com sempre, als nostres meetups es pot assistir de manera gratuïta. En aquestes trobades  debatem sobre el tema del Bitcoin, així com qualsevol de les altres monedes digitals / criptogràfiques. Entre tots compartim coneixements i percepcions sobre a  mineria, el comerç i la inversió. Donem també la oportunitat a les empreses de presentar les seves iniciatives relacionades amb Bitcoin als altres participants i aprendre sobre nous projectes.

La majoria de les converses i discussions del grup hi ha les farem en anglès. PEr suposat els  autòctons són lliures de tenir les seves converses en català o espanyol 😉

Bitcoin Meetup @ Fabrica Moritz

Wednesday, Oct 7, 2015, 4:00 PM

Fabrica Moritz
Ronda Sant Antoni 41 08011 Barcelona, ES

31 bitcoiners Went

We welcome you to our next official meetup! The meeting space is cordially provided by Fabrica Moritz.Agenda:  16h – Jorge will speak about “Extending Bitcoin with Sidechains” 17:30h – Moran will introduce Colu and ColoredCoinsIn addition to this event , Jose Carlos Sancho is planning a lunch with Flavien Charlon from CoinPrism at 14h. If you a…

Check out this Meetup →