Identitat al blockchain: passaports digitals en el món de la sobirania autònoma

Identitat al blockchain: passaports digitals en el món de la sobirania autònoma

Estem encantats d’anunciar la nostra propera trobada, el proper 27 de febrer, amb dues presentacions interessants sobre tecnologia blockchain aplicada a la identitat social i digital i al model d’Estat-nació.

La tecnologia Blockchain permet per primera vegada a la història  tenir un consens global sobre l’estat de qualsevol dada. Bitcoin sent la seva primera aplicació, és un mitjà descentralitzat d’intercanvi financer, però les implicacions d’aquesta tecnologia van molt més enllà dels diners. Alguns projectes tenen l’objectiu de descentralitzar la identitat, donant el control sobre les dades de nou a la gent.

Amb aquesta peça del trencaclosques en el seu lloc, tot tipus d’aplicacions descentralitzades poden sorgir, incloent els substituts dels mitjans de comunicació social, els sistemes de govern o fins i tot el propi estat-nació.

Com sempre, tenim més preguntes que respostes en aquesta matèria. Volem demanar als nostres ponents i el debat sobre qüestions com:

Què és una identitat digital? Per què necessita ser descentralitzada? Què podem fer amb ella? Com pot la tecnologia blockchain millorar els nostres models d’organització? Per què són tan importants en els models d’organització de la futura transparència i sense esperances de tercers?

19:00

La benvinguda a la Comunitat Bitcoin Barcelona i introducció al tema per Xavi Vives BlogTwitter )

19.15

Ryan Shea from https://blockstack.org  ( LinkedinTwitter )

Erik Vollstädt from https://bitnation.co ( LinkedinTwitter )

20.30 – Debat obert amb els ponents

21.00 – Cerveses, més discussions i networking al bar “El primer cafè


Ryan Shea és el cofundador de Blockstack Labs, un projecte dedicat a construir una nova Internet descentralitzada, que romangui oberta, neutral i lliure. També és un conjunt d’eines per crear aplicacions de servidor DNS descentralitzats.

Erik Vollstädt es un embaixar del projecte Bitnation des de 2015. Bitnation és la primera nació descentralitzada voluntària i sense fronteres del món, una jurisdicció que funciona gràcies al blockchain.

Xavi Vives es un maker i programador, es dedica a explorar un sistema de vida independent.Idioma: Anglès  

 

Blockchain identity: digital passports to the self-sovereign world

Monday, Feb 27, 2017, 7:00 PM

itnig
c/ Àlaba 61, 5-2 Barcelona, ES

105 bitcoiners Attending

We are happy to announce our next meetup, with two exciting presentations about blockchain tech applied to the social and digital identity and the nation-state model.Blockchain technology allowed for the first time in history to have a global consensus over the state of data, Bitcoin being its first application, a decentralized medium of financial…

Check out this Meetup →